Kriolipoliza

Kriolipoliza je najefikasnija metoda za skidanje masnih naslaga, celulita i oblikovanje tela. Kriolipoliza može da se radi na dosta regija, skidanje masnih naslaga sa struka, iznad bokova, regije stomaka, zadnjice, butina. Kriolipolizom možemo skidati masne naslage na nadlakticama ali isto tako i na muškim grudima.

Kriolipoliza - EpilionKako kriolipoliza coolsculpting uklanja masne naslage?

Tehnika kriolipolize se sastoji u tome da se masno tkivo izlaže niskim temperaturama koje idu do 8 stepeni ispod nule. Masne ćelije, kao najosetljivije na hladnoću, bivaju uništene u procesu tretmana kriolipolize a potom ih telo, u nedeljama nakon tretmana, prirodnim metaboličkim procesima eliminiše. Sobzirom na to da se koža, koja se tretira, vakuumski izoluje, kriolipoliza CoolSculpting nema štetne posledice na druge organe ili tkiva u organizmu. Samim tim, kriolipoliza je preporučena kao najefikasniji i najbezbedniji tretman za skidanje masnih naslaga.

Da li je ovaj tretman opasan?

Kriolipoliza ( cryolipolysis ) je odobrena od strane FDA kao tretman koji je potpuno bezopasan po zdravlje ljudi. Metoda kriolipolize je potpuno bezbolna i bezopasna. Kriolipoliza je neinvazivna procedura što znači da se ne koriste igle, anestezija, ne ubrizgavaju se štetne materije u tkivo.

Efekat skidanja masnih naslaga

Rezultat tretmana kriolipolizom je značajan i trajan gubitak masnog tkiva koji je individualan ali u proseku izmedju 3cm – 8cm u obimu tretiranog dela tela. Rezultati su vidljivi u rasponu izmedju 1-3 meseca nakon tretmana a da bi se masne naslage kompletno uništile, potrebno je u proseku od 3-4 tretmana godišnje. Naravno, svako telo je različito i zahteva individualan pristup i broj tretmana. Da bi kriolipoliza imala efekta, podrazumeva se da osoba koja je podvrgnuta tretmanu praktikuje normalan i zdrav režim ishrane koji je u skladu sa njegovim potrebama i aktivnostima. Svaki vid podrške i ubrzanja metabolizma, pre svega fizička aktivnost, će dovesti do bržih i boljih rezultata tretmana kriolipolize.

Kome je namenjena?

Ova metoda skidanja masnih naslaga je namenjena svim starosnim grupama sa izuzetkom težih bolesnika koji pate od metaboličkih poremećaja, tromboze, srčanih problema i sl. Isto tako ovaj tretman se ne preporučuje trudnicama i
dojiljama. Kriolipoliza je tretman za eliminaciju lokalizovanih masnih naslaga te se ne preporučuje gojaznim osobama.

Proudly presented by PIN consulting

Privacy policy