Za Vašu savršenu figuru

Iskoristite savršenu priliku i oblikujte svoje telo najsavremenijom metodom KRIOLIPOLIZE.

Kriolipoliza je najefikasnija metoda za skidanje masnih naslaga, celulita i oblikovanje tela. Rezultat tretmana kriolipolizom je značajan i trajan gubitak masnog tkiva koji je individualan, ali u proseku između 3cm i 8cm u obimu tretiranog dela tela.

Da li je ovaj tretman opasan?

Kriolipoliza (cryolipolysis) je odobrena od strane FDA kao tretman koji je potpuno bezopasan po zdravlje ljudi. Metoda kriolipolize je takođe potpuno bezbolna.

Pročitajte više…

Obrišite svoje godine

Uz BOTOKS ili HIJALURONSKE FILERE dobijate GRATIS tretman laserskog pilinga.

Kada je tretman botoksom dobar izbor?

Ako želite da ispravite ili umanjite: asimetriju kapaka ili obrva, brazde na čelu, bore u uglovima i oko očiju, vertikalne bore na čelu, bore između obrva kao i bore na i oko nosa. Takođe, botoks preporučujemo za prevenciju nastanka dubokih bora.

Pročitajte više…

Da li su hijaluronski fileri pravi izbor za mene?

Hijaluronski fileri su najbolje nehirurško rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica. Filerima se postiže potpuno prirodan osećaj i mladolik izgled lica. To razlog za njihovu popularnost širom sveta.

Pročitajte više…

I za nju i za njega

Poklonite sebi lasersku epilaciju potkolenice (za žene) ili pazuha (za muškarce) i Vaš partner/ka dobija GRATIS laserski tretman protiv hrkanja.

Epilacija laserom je medicinski najsavršenija, najjednostavnija, najefikasnija, najmanje bolna, najjeftinija i najtrajnija metoda danas dostupna u svetu!

Tretman protiv hrkanja je neinvazivni, komforni laserski tretman kojim se povećava kvalitet sna pacijenta. Njime se umanjuje apneja (sleep apnea) u toku spavanja, kao i jačina hrkanja zatezanjem kolagenih vlakana u tkivu sluznice u ustima.

Pročitajte više…

Tajna trajno glatke kože

Uz lasersku epilaciju prepona poklanjamo Vam i lasersku epilaciju pazuha.

Jedina u svetu priznata neinvazivna metoda trajnog uklanjanja malja (trajna epilacija) je epilacija laserom. Laser za epilaciju se koristi već petnaestak godina u Americi, a Epilion je prvi uveo ovu uslugu u Srbiji i najbolji je u ovom poslu.

U Epilionu rade isključivo lekari specijalisti dermatovenerologije i stručno obučeno medicinsko osoblje.

Pročitajte više…

Privacy policy