Uživali ste u letu… Da li je i Vaša koža?

Posle izlaganja suncu koži je potrebna intenzivnija nega. Posvetite joj malo vremena i vratite izgubljenu svežinu i blistavost. Nakon odmora preplanula koža bledi i umesto da zadrži blistavu bronzanu boju, postaje umorna, isušena i na njoj se vide tamne mrlje. Stoga je koži posle leta neophodna dodatna nega kako bi se oporavila, a ten zablistao i u jesenjim danima.

PROMO CENA U TOKU SEPTEMBRA
50% POPUSTA NA PAKET OD 3 TRETMANA

Tretman kože dermapenom, najdelotvornija je metoda potpunog podmlađivanja kože i neizostavan korak svih ozbiljnih procedura koje za cilj imaju vratiti mladalačku jedrinu lica. Osim klasičnog Anti Aginga i osvežavanja lica, tretman je primenljiv i na ožiljke.

Tretman dermapenom je bezbedan i na koži ne ostavlja nikakve tragove osim prolaznog crvenila i blagog otoka neposredno nakon tretmana. Zasniva se na kontrolisanoj destrukciji kože mikroiglicama, a kao posledicu ima stvaranje faktore rasta u organizmu, koji podstiču i ubrzavaju stvaranje kolagena i obnovu tkiva. Podstiče se razvoj novih kapilara, poboljšava prokrvljenost kože, omogućava bolji dotok kiseonika i hranljivih materija, čime se poboljšava celokupan kvalitet, a samim tim i izgled kože. Zato što se u koži nakon tretmana stvaraju mikrokanali, moguće je u duboke slojeve ubaciti hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i druge korisne materije, pri čemu se i do 1000 puta povećava prodiranje njihovih velikih molekula kroz kožu.

Pažljivo odabran mezoterapijski koktel u kombinaciji sa peptidnim serumom koji sadrži hijaluronsku kiselinu, dobitna je kombinacija za revitalizaciju, hidrataciju i podmlađivanje Vaše kože.

Već nakon prvog tretmana vide se promene u vidu popravljanja teksture kože i smanjivanja površiinskih oštećenja, ublažavanja bora i proširenih pora i ožiljaka. Tretmani se rade na dve nedelje,  dok procesi obnove u koži se dešavaju još nekoliko meseci. Krajnji rezultat, nakon poslednjeg uradjenog tretmana se vidi nakon 2 do 3 meseca.

Vreme trajanja akcije od 01.09.-30.09.2018.
*cene su iskazane u evrima, plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti

 

Za blistavu i oporavljenu kožu!

 

Privacy policy