Dermatološki laser centar - Epilion

Dermatološki Laser Centar Epilion postoji još od sredine 2000. godine. Član je Američke asocijacije za lasersku medicinu i hirurgiju (ASLMS) od 2002. godine. Iste godine postaje i IALA član. Grčka je instalirala prvi dermatološki laser na prostoru Balkana jos 1999. godine. Epilion je imao tu čast i privilegiju da postavi standarde laserske dermatologije u Srbiji.

Epilion između ostalog poseduje vrhunsku opremu koja obezbeđuje našim klijentima kvalitetan i siguran tretman. Epilion trenutno radi sa pet dermatoloških lasera. To su: GentleLase i GentleLase Pro (aleksandritski), VBeam (Pulse dye), SP Dynamis (Nd:Yag, Er:Yag) i AcuPulse CO2 laser. Od prvog dermatološkog lasera u Srbiji do danas, Epilion ostaje pionir vrhunske tehnologije. Tokom godina ovaj lasererski centar postao je prepoznatljiv kako po tretmanima trajne epilacije, tako i po inovativnim metodama podmlađivanja lica, oblikovanja tela, laserske dermatologije i ginekologije. Uz najnovije trendove iz oblasti laserske dermatologije, ljubazno i stručno osoblje Epilion Derma Laser Centra svojim klijentim pored vrhunske usluge pruža i najviši nivo lične pažnje i posvećenosti.

Dermatološki laser - Epilion

  • 10.000

    Do sada je kroz Epilion prošlo više od 10.000 pacijenata
  • 13.500

    Od osnivanja pa do danas uradili smo više od 13.500 pregleda i konsultacija
  • 30.000

    Sve ukupno smo uradili oko 30.000 različitih tretmana, što je više nego u svim ostalim “laserskim centrima” zajedno.

Ovo nas izdvaja od konkurencije

Najduže iskustvo sa dermatoloskim laserima i kontinuirana primena najviših standarda u radu sa pacijentima.

U Epilionu rade isključivo lekari specijalisti dermatovenerologije i stručno obučeno medicinsko osoblje.

Pravilan odabir pacijenata – dobra trijaža: ne radi se svako ko to poželi.

Polovina svih privatnih dermatologa koji danas rade sa laserima su svoje prve pulseve opalili u Epilionu.

Ako se pitate zbog čega je potrebno da tretmane obavlja specijalista dermatovenerologije, odgovor je veoma lak – u pitanu je medicinska metoda svrstana u novu mladu oblast, estetsku dermatologiju, i isključivo spada u delokrug rada specijallista dermatologa. Poslednjih godina u Srbiji, sa pojavom nekoliko pravih lasera za dlake, pa IPL-a i LHE aparata, pacijenti se lako mogu zbuniti pri odabiru odgovarajuće opcije. Treba razlikovati kozmetičke od dermatoloških aparata, slabe od jakih lasera. Naravno da će vam vlasnici jeftinih i slabih mašina tvrditi da je to laser. Takođe, treba znati da i nestručno rukovanje dermatološkim laserima može izazvati ozbiljna oštećenja kože koja mogu biti prolazna ali i trajna. Pacijenti su često zavedeni pompeznim reklamama, lažnim obećanjima i niskim cenama usluga. Ali, svi na kraju saznaju gde je najbolji odnos cena/kvalitet…

Privacy policy