AcuPulse CO2 laser

Frakcionisana laserska tehnologija napravila je revolucionarnu promenu kao antiejdžing procedura u domenu uklanjanja bora, linija, pigmentacija i drugih oštećenja kao i zatezanja kože lica i vrata. CO2 i Erbijum laseri su dva najčešće korišćena lasera za pomenute intervencije, jer objedinjuju komfor neablativnih i efekat hirurških lasera.

Snažan lifting efekat uz brz oporavak

Piling/rejuvenacija CO2 laserom je izbalansirana tehnika koja je premostila nedovoljnu efikasnost neablativnih lasera i dug oporavak od 6 nedelja posle tretmana hirurškim laserima, jer daje snažne efekte uz veoma kratak period oporavka od samo 24 sata do par dana, u zavisnosti od jačine tretmana. Fraxel je jedini laser koji može istovremeno da proizvede snažan lifting efekat i eliminiše bore. Tretman ovim laserom je bezbolna, bezbedna, minimalno invazivna procedura koja korišćenjem tehnike frakcionisanja laserskog zraka pravi mikroskopske ranice duboko u koži, što omogućava da se površinski sloj kože obnovi. Tretiranje zona u dubljim slojevima derma dovodi do snažne stimulacije sinteze kolagena i proizvodnje mnoštva novih kolagenih vlakana koja formiraju potpornu mrežu kože i daju fantastične rezultate u brisanju bora i zatezanju kože.

Šta se može postići frakcionim CO2 laserom?

  • Skidanje bora i zatezanje kože lica i vrata;
  • Podmlađivanje vrata, dekoltea i šaka;
  • Uklanjanje tamnih fleka na licu, vratu ili šakama;
  • Uklanjanje proširenih pora i poboljšanje tena.

Koliko tretman traje i kako pacijent izgleda posle tretmana?

Tretmani traju 30 do 50 minuta. Pre tretmana se aplicira anestezija u vidu kreme na regiju koja će se tretirati kako bi se izbegle moguće neprijatnosti pri tretmanu. Tretirana koža je crvenkasta posle tretmana i to traje najčešće 6 do 12 sati, najduže 24 sata, ali se odmah nakon tretmana može koristiti šminka. U narednih nekoliko dana koža se peruta/ljušti.

 

Privacy policy