GentleLase Pro

Istorija se ponavlja… Opet, po ko zna koji put smo pioniri novih tehnologija u Srbiji (a i šire, pogotovo). GentleLase PRO je stigao u Epilion, kao treći primerak ove mašine u Evropi! A naš Ivica Koren, vlasnik Epiliona, je bio na obuci za GL PRO jos 6. Aprila 2011. u Njujorku, i to na serijskom broju 0001!

Ovaj laser je tehnološko poboljšanje postojećeg, ionako već najboljeg lasera za dlake. On je veoma user-friendly i daje odlične i predvidive rezultate. Veoma je brz (što je dobro za velike regije), lak za korišćenje (doktor može brzo da setuje parametre, hendpis je manji i ergonomičniji) i još više bezbedan za pacijenta (puls ide i do 300ms, DCD hlađenje kože je još unapređeno). Ima 6 različitih veličina laserskog snopa (kao i prethodnik), tako da se manji koriste za veće plave vene, pigmentne lezije, sitne bore i podmlađivanje kože lica, a veći spotovi za brz tretman neželjene maljavosti.
Svaka ozbiljna laserska klinika treba prvenstveno da ima bar jedan laser za koji se može reći da ispunjava vrlo visoke zahteve pacijenata u odredjenim tretmanima, tako da se uz ovaj laser može “mirno spavati”.

Privacy policy