GentleLase

Početkom 2005. godine počeli smo da radimo sa laserom GentleLase (aleksandritski), američke firme Candela. Dovoljno je reći da je 2007. godine proglašen za najbolji laser na svetu za epilaciju! To samo potvrđuje vizionarsku ulogu “Epiliona” koja se uvek vidi na našim zadovoljnim pacijentima.

Koristi se za tip kože I – IV, u radu je veoma brz (čak tri puta brži od LightSheer-a), zahvaljujući spotu od 18mm. Pri tome je kod njega i manji osećaj bola, zahvaljujući integrisanom DCD hlađenju (zato spada i u najbolje lasere sa kriogenim hlađenjem kože). Idealan je za tanju dlaku i ne mnogo tamnu kožu. Ima vrlo veliku izlaznu snagu, koja ide do 100J/cm2 u 3m/sec! Da vam bude jednostavnije: LightSheer moze da “povuče” do 2,5 kW struje u jednom pulsu, dok GentleLase može čitavih 17,6 kW! Trenutno ne postoji laser koji je brži, jači, efikasniji, a pri tome i prijatniji za pacijenta.

Pored epilacije koristi se i kod otklanjanja pigmentnih promena (melazma, staračke i solarne fleke, pege, itd…). Veoma dobre rezultate postiže i kod neinvazivnog zatezanja bora oko očiju.

Privacy policy