Visia 3D pregled lica

VISIA Complexion Analysis pruža:

– realne, individualne i neophodne informacije o vašoj koži
– upozorava Vas kada je vreme za podmlađivanje kože i režim u skladu sa vašim jedinstvenim tipom kože

Sada, kroz VISIA dubinsku analizu individualnih karakteristika vašeg lica, moguće je negovati i podmladiti kožu programima planiranim za vaš jedinstveni ten.

Šta možete očekivati?

Naši klijenti uz pomoć VISIA kompleksne analize kože će doživeti jedno potpuno novo iskustvo i potpuno nov pogled na stanje njihove kože koji nikad pre nije mogao biti viđen! Na osnovu dobijenih stanja kože u različtim metodama pregleda, dobijaju se preporuke na osnovu određenih stanja kože koje će biti potpuno jasnije i jednostavnije za praćenje. Uvid u stanje kože na osnovu RBX tehnologije omogućava klijentu da vidi svoju kožu kroz prikaz vaskularnih i pigmentacijskih stanja, nevidljivih okom dermatologa.

Planiramo individualni program na osnovu jedinstvenih rezultata

Sa VISIA sistemom možete simulirati efekte starenja kože za 5-7 godina unapred u područjima fleka i bora, kao i simulaciju mogućeg ishoda pomlađivanja kože za 5-7 godina uz određene zahvate, tretmane i preparate. Analiza stanja kože se može odštampati, zajedno sa preporukama tretmana (npr. laser za piling, kapilare ili podmlađivanje) i preporukama preparata za korištenje.

Sve što ste već uradili i ono što želite da uradite sa vašim licem – možete kvalitativno proceniti jedino sa VISIA sistemom.

Privacy policy