fbpx

BODY
SHAPING

BODY
SHAPING

Tretmani za oblikovanje tela - Kriolipoliza

Kriolipoliza

ŠTA?

Najefikasnija neinvazivna metoda za skidanje masnih naslaga, celulita i oblikovanje tela. Mogu se tretirati sledeće regije: stomak, bokovi, gluteusi, butine, nadlaktice i muške grudi.

ZAŠTO?

Rezultat tretmana je značajan i trajan gubitak masnih naslaga u proseku izmedju 3cm – 8cm u obimu tretiranog dela tela. Rezultati su vidljivi u rasponu od jednog do tri meseca nakon tretmana Kriolipoliza je odobrena od strane FDA kao tretman koji je potpuno bezopasan i bezbedan po zdravlje ljudi.

KAKO?

Tretman podrazumeva stavljanje aplikatora Z Lipo uređaja na željenu regiju koja se izlaže temperaturama koje idu do 8 stepeni ispod nule u toku od jednog sata. Prilikom prislanjanja aplikatora na deo tela koji se tretira, dolazi do uvlačenja kože, tkiva i masnoća u posebno oblikovan vakumski aplikator. Na taj način se izoluje zahvaćeno masno tkivo od ostatka tela te se terapija usmerava na željeno područje. Hladnoća selektivno uništava masne ćelije koje se u nedeljama nakon tretmana postepeno eliminišu putem normalnih metaboličkih procesa u telu, bez opterećenja jetre.

Tretmani za oblikovanje tela - Laser lipo

Laser lipo

ŠTA?

Jedinstvena procedura koja se individualno planira kako bi se zadovoljile specifične potrebe i ciljevi pacijenta. Laser Lipo tretman je najsavremeniji neinvazivni, nehiruški metod za preoblikovanje tela koji istovremeno umanjuje masne naslage i zateže kožu.

ZAŠTO?

Tretman obezbeđuje glatku i zategnutu kožu, umanjenje i preoblikovanje masnih naslaga, umanjuje pojavu celulita, poboljšava elastičnost kože, bez neophodnog oporavka. Zadivljujući rezultati Laser Lipo tretmana dokazuju da je to metoda koja pokazuje zadovoljavajuću alternativu hiruškoj lipolizi.

KAKO?

Koristeći dve različite talasne dužine laserske energije kako bi se efikasno tretirali delove tela sa opuštenom kožom i lokalizovanim masnim naslagama. Prva faza tretmana omogućuje zatezanje dubljih slojeva vezivnog tkiva i umanjenje masnih naslaga dok se druga fokusira na zatezanju površnijih slojeva kože.

Tretmani za oblikovanje tela - Injekciona lipoliza

Injekciona lipoliza

ŠTA?

Ukoliko imate tvrdokorne masne naslage na bokovima, unutrašnjoj strani butina i kolena, ili na nadlakticama, injekciona lipoliza je idealan tretman da uklonite sav onaj višak koji odoleva i strogim dijetama i intenzivnom vežbanju.

ZAŠTO?

Ova nehirurška metoda uspešno smanjuje lokalizovano masno tkivo na tretiranim zonama i kod žena i kod muškaraca, a predstavlja jednu od alternativa za liposukciju ili druge invazivne procedure.

KAKO?

Metoda se radi injekcionim ubrizgavanjem preparata koji su bezbedni, naučno kreirani, klinički ispitani i registrovani za medicinsku upotrebu. Oni se ubrizgavaju upotrebom specijalnih igala, malim brojem uboda i sam tretman je praktično bezbolan.

Tretmani za oblikovanje tela - Anticelulit

Anticelulit

ŠTA?

ZWave je neinvazivni tretman koji se izvodi radijalnim udarnim talasima, a dugotrajno sprečava slabljenje elastičnosti kože usled starenja, kao i efektivnu redukciju celulita.

ZAŠTO?

Visok nivo stresa, loša ishrana i fizička neaktivnost doprinise stvaranju celulita kako kod mršavih tako i kod osoba prekomerne težine, uzrokujući estetski problem.

KAKO?

Duboko ispod kože, radijalni talasi dosežu do masnih ćelija, inicirajući prirodan proces ćelijske aktivacije i proliferacije matičnih ćelija. Prosečno vreme trajanja jedne sesije iznosi 15–25 minut, a doziranje se obično kreće od šest do 12 sesija u vremesnkom razmaku od par dana između. Idealan je odmah nakon Z Lipo tretmana jer razbija kristalizovane masne ćelije koje stoje kao hladno i čvrsto tkivo ispod kože, posle kriolipolize.

Tretmani za oblikovanje tela - Anticelulit

REŠITE SE PODBRATKA

Kako starenjem koža polako gubi vlastiti kolagen, masne naslage na licu polako padaju pod uticajem zemljine teže, uzrokujući efekt opuštenog podbratka (podvaljak). Izražen podbradak jedan je od najmrskijih neprijatelja ženskog lica i ne možemo ga prihvatiti kao deo...

opširnije

Kako se izboriti sa celulitom?

Celulit je estetski problem koji se obično definiše kao sindrom “pomorandžine kore“, uzrokovan nagomilavanjem masnih naslaga. Ovaj problem poznaje čak 90% ženske populacije, a razlozi su različiti - visok nivo stresa, loša ishrana i fizička neaktivnost doprinise...

opširnije

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija predstavlja Injekcionu lipolizu (lipoliticima). Ukoliko imate tvrdokorne masne naslage na bokovima, unutrašnjoj strani butina i kolena, ili na nadlakticama, injekciona lipoliza je idealan tretman da uklonite sav onaj višak koji odoleva i strogim dijetama...

opširnije