ANTI AGE

Vrhunski tretmani koji
se primenjuju u
celebrity klinikama
sveta. Sada u Beogradu.

ANTI AGE

Anti-age, lasersko podmladjivanje - Laserski piling

Laserski piling

ŠTA?

Laserski piling (peeling) je veoma efikasna metoda podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea sa dugotrajnim efektom.

ZAŠTO?

Vremenom koža, pod uticajem spoljnih i naslednih faktora, sunca, zagađenosti okoline, dijeta i ponavljajućih pokreta mišića lica, gubi glatkoću i svoj tonus i javljaju se bore.

KAKO?

Laserom se uklanja površinski sloj kože čime se otklanjaju pigmentacije, proširene pore, sitne bore, ožiljci ili fleke od akni. Istovremeno, laserska svetlost ima stimulišući efekat na stvaranje novog kolagena. Stara i umorna koža postaje čvršća, svežiija i ujednačenog tena.

Anti-age, lasersko podmladjivanje - 4D i 5D podmladjivanje

4D i 5D podmlađivanje

ŠTA?

Revolucionarni laserski tretman kojim se pored poboljšanja tonusa lica, uspešno tretiraju i nazolabijalne bore kao i kapci i podočnjaci.

ZAŠTO?

Da se godine ne vide na vama. 4D anti-age efekat, sa izuzetno kratkim vremenom oporavka i dugotrajnim rezultatima.

 
KAKO?

Koristeći dve talasne dužine koje rade zajedno postiže se dejstvo na dubinskim, središnjim i površinskim strukturama kože, dok se istovremeno ciljano deluje na različite oblike kožnih nesavršenosti.

Anti-age, lasersko podmladjivanje - Laserski karbonski piling

Laserski karbonski piling

ŠTA?

Karbonski piling je laserski tretman u Americi poznat i pod imenom Holywood Peel. Najčešće ga dame obavljaju nekoliko sati pre odlaska na prijem ili crveni tepih jer daje instant efekat bez ikakvih posledica.

ZAŠTO?

Laserski karbonski piling lica poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Nakon laserskog karbonskog pilinga vaša koža postaje nežna i glatka, svetla i sveža.  Upravo ova procedura je Anti Aging tretman izbora diva poput Jennifer Aniston i Kim Kardashian.

KAKO?

Pre tretmana se na lice nanosi poseban gel, koji sadrži karbonske nano čestice, a klijentu se na oči stavljaju specijalne zaštitne naočare. Kada se naneti gel osuši, Nd:YAG laserom vrši se piling kako bi se razbile i apsorbovale nanesene čestice karbona. Tokom tretmana laserskim karbonskim pilingom pore i bore bivaju trenutno smanjene, termalni efekt lasera podstiče stvaranje vezivnog tkiva, dok karbonske nano čestice rade temeljni piling efekt i čiste mitesere u porama.

Anti-age, lasersko podmladjivanje - Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

ŠTA?

Tretman hijaluronskim filerima u samo nekoliko minuta nadoknađuje izgubljeni volumen i elastičnost kože, istovremeno stimulišući njenu regeneraciju.

ZAŠTO?

Hijaluronska kiselina je supstanca koja se prirodno nalazi u koži dajući joj čvrstinu, jedrinu i hidrantnost. Na žalost, sa godinama ona se troši, koža lica stari i stvaraju se bore. Suština tretmana filerima je da nadoknadi količinu hijeluronske kiseline koja tokom procesa starenja nestaje.

KAKO?

Hijaluronskim filerima se mogu popuniti bore, konturisati usne i korigovati jagodice, ali i postići značajan lifting efekat, aplikacijom male količine hijalurona u određene tačke na licu.

Anti-age, lasersko podmladjivanje - Botoks

Botulinski toksin

ŠTA?

Ova supstanca privremeno blokira receptore nerava koji pokreću mišiće lica, tako sprečava njihovu kontrakciju i mimiku koja pravi bore. Ovaj tretman je najpopularniji neinvazivni metod podmlađivanja.

ZAŠTO?

Tretman Botulinski toksin deluje samo na mimične bore, a ne i na one nastale prirodnim starenjem kože ili dejstvom sunca, zbog čega je pravi izbor za one koji se veoma izražajno mršte, smeju, čude, ali i one koje žmirkaju – čkilje… Medicinska indikacija za ovaj tretman je i hiperhidroza. Uz samo nekoliko uboda, na bezbedan i jednostavan način rešava problem pojačanog znojenja.

KAKO?

Tretman traje tek petnaestak minuta, uz nekoliko kratkih uboda. Nakon tri dana primetićete da grimase koje su stvarale bore više nećete moći da pravite. Dve nedelje nakon tretmana imaćete pun efekat – nestanak mimičnih bora. Dejstvo aplikacije traje četiri do šest meseci, nakon čega se mišić u potpunosti oporavlja.

Anti-age, lasersko podmladjivanje - PRP tretman

„Vampirski“ tretman

ŠTA?

„Vampirski“ tretman je potpuno prirodna metoda za podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea kao i šaka. Ovim estetskim tretmanom pomoću sopstvene krvne plazme ostvaruju se dugotrajni rezultati u regeneraciji i revitalizaciji kože, uklanjaju bore i nepravilnosti.

ZAŠTO?

Procesom starenja koža gubi svoju elastičnost, sjaj i volumen. Krvna plazma bogata trombocitima koristi se u procesima bržeg zarastanja tkiva, posebno u ortopediji i kardiologiji. Od 2005. godine „Vampirski“ tretman se koristi i u estetskoj dermatatologiji zahvaljujući mnogobrojnim faktorima rasta koje dobijeni serum sadrži. Tretmanom se stimuliše obnavljanje volumena istanjene kože, remodeliranje kolagena i stvaranje novih krvnih sudova u koži.

KAKO?

Sama procedura izvodi se pomoću pacijentove sopstvene krvi koja se centrifugira do potpunog odvajanja crvenih krvnih zrnca od seruma. Posebno namenjeni kitovi za ovaj tretman sadrže gel sa aktivnom supstancom koja podstiče trombocite da otpuštaju faktore rasta a eritrocitima ne dozvoljava da se nađu u serumu. Nakon toga, kapi dobijenog seruma se aplikuju u kožu na tretiranoj površini tehnikom mezoterapije.

Anti-age, lasersko podmladjivanje - Dermapen

Dermapen

ŠTA?

Tretman kože dermapenom spada u najdelotvornije metode potpunog podmlađivanja kože i neizostavan korak svih ozbiljnih procedura koje za cilj imaju vratiti mladalačku jedrinu lica. Osim klasičnog Anti Aging efekta i osvežavanja lica, tretman je primenljiv i na ožiljke.

ZAŠTO?

Zato što se u koži nakon tretmana stvaraju mikrokanali, moguće je u duboke slojeve ubaciti hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i druge mezoterapijske koktele. Tretmanom se i do 1000 puta povećava prodiranje njihovih velikih molekula kroz kožu.

KAKO?

Tretman dermapenom je bezbedan i zasniva se na kontrolisanoj destrukciji kože mikroiglicama, a kao posledicu ima stvaranje faktore rasta u organizmu, koji podstiču i ubrzavaju stvaranje kolagena i obnovu tkiva. Podstiče se razvoj novih kapilara, poboljšava prokrvljenost kože, omogućava bolji dotok kiseonika i hranljivih materija, čime se poboljšava celokupan kvalitet, a samim tim i izgled kože.

Anti-age, lasersko podmladjivanje - Synergy+

SYNERGI+

ŠTA?

Revolucionarni Synergi+ dermo-kozmetički tretman lica u 4 faze istovremeno tretira proširene pore i mitisere, pigmentacije, neujednačenost tena i deihidriranost kože, pružajući ujedno i sveobuhvatan anti aging efekat.

ZAŠTO?

Synergi+ tretman je pogodan za sve tipove kože i  može se raditi tokom cele godine. Savšena  je alternativa tradicionalnim laserskim  tretmanima podmlađivanja kože lica.

KAKO?

U prvom koraku vakuum sa specijalno dizajniranim vrhom, formira mikro-mehuriće koji se stapaju sa hranljivim tečnostima i pružaju dubinski efekat čišćenja koji ujedno i neguje kožu. Bohrov efekat u koži uz pomoć aktivne ugljene kiseline dovodi do povećane cirkulacije i nivoa kiseonika u krvi, obnavljanja ćelija ali i nižeg pH. Drugi korak rezultira ravnomernim toniranjem kože, smanjenjem pigmentacija kao i blagim pilingom. U trećem koraku tradicionalni radio-frekvencijski aplikator zagreva kožu i stimuliše fibroblaste, za vidljivo zatezanje i efekat podmlađivanja kože. U poslednjem, četvrtom koraku, visokofrekventni ultrazvuk generiše toplotu i stimuliše kožu dubinski, stvarajući prostor između ćelija, omogućavajući da aktivne supstance prodru duboko u kožu. Tretman sa aktivnom hijaluronskom kiselinom ubrzava metabolizam ćelija kože, povećava cirkulaciju krvi, smanjuje pore, hidrira i daje koži sjaj.

TOP 6 METODA PRIMENE HIJALURONSKIH FILERA

TOP 6 METODA PRIMENE HIJALURONSKIH FILERA

Prednosti hijaluronskih filera su brojne pa se oni mogu koristiti za čitav niz problema kože i znakova starenja, ali i za ulepšavanje pojedinih delova i crta lica. U nastavku vam predstavljamo top 6 procedura koje uz kvalitetne i proverene materijale koji se koriste...

opširnije
3 REŠENJA ZA OŽILJKE OD AKNI

3 REŠENJA ZA OŽILJKE OD AKNI

Akne se najčešće javljaju kod većine tinejdžera, ali njihova pojava nije ograničena samo na ovu starosnu grupu. Vrlo su uznemirujuće u bilo kom uzrastu, pogotovo kada nakon njih ostanu ožiljci. Ponekad, još dugo nakon izlečenja akni, na licu su još uvek vidljiva...

opširnije
Lice – deo koji govori o vašoj koži

Lice – deo koji govori o vašoj koži

Tip kože određuje njeno ponašanje i pomaže pri biranju preparata za njenu negu. Važno je da dobro poznajete kom tipu pripada vaša koža i u skladu s tim je tretirate. VISIA Complexion Analysis indvidualno pristupa u definisanju tipa kože, pruža informacije o koži,...

opširnije