fbpx

PRAZNIČNA AKCIJA

Vreme je za uživanje u praznicima! U duhu prazničnog raspoloženja pripremili smo akciju kojoj nećete moći da odolite:

U periodu od 15.12.2019.-15.01.2020. godine iskoristite 20% popusta na sledeće usluge:

4D I 5D LASERSKA REJUVENACIJA LICA

4D i 5D podmlađivanje je revolucionarni laserski tretman kojim se pored poboljšanja tonusa lica, uspešno tretiraju i nazolabijalne bore kao i kapci i podočnjaci. Lasersko podmlađivanje je dobilo čak 4 dimenzije zahvaljujući proširenim mogućnostima Nd:YAG i Er:YAG lasera, koristeći dve talasne dužine koje rade zajedno! Koristeći 4 raličita modaliteta: SMOOTH®, FRAC3®, PIANO® i SupErficial™ postiže se dejstvo na dubinskim, središnjim i površinskim strukturama kože, dok se istovremeno ciljano deluje na različite oblike kožnih nesavršenosti. Laserom se tretira povšinski sloj kože, čime se otklanjaju pigmentacije, proširene pore, sitne bore, ožiljci ili fleke od akni. Istovremeno, laserska svetlost ima stimulišući efekat na stvaranje novog kolagena pa stara i umorna koža postaje čvršća, svežiija i ujednačenog tena. Fotoninim 4D laserskim tretmanom omogućuje se kontrakcija kolagenih vlakana u svim slojevima kože, čime se postiže zatezanje i voluminizacija (umanjenje bora i finih linija) bez igle. Kombinujući ova 4 jedinstvena modaliteta, postiže se četvorodimenzionalni anti-age efekat, uz tretiranje čak i dubokih nazolabijalnih bora sa intraoralnim prelazom. Ukoliko se jednom ovakvom tretmanu doda i periokularni prelaz kojim se tretirariju fine linije oko oka, tamni kolutovi i podočnjaci, postiže se sveobuhvatni 5D anti-age tretman, kojim se, uz podmlađivanje, licu vraća odmoran i zdrav izgled.

KRIOLIPOLIZA

Najefikasnija neinvazivna metoda za skidanje masnih naslaga, celulita i oblikovanje tela. Mogu se tretirati struk, predeo iznad bokova, podbradak, regije stomaka, zadnjice, butina, nadlaktica i muških grudi.  Prilikom tretmana masno tkivo se izlaže niskim temperaturama koje idu do 8 stepeni ispod nule. S obzirom na vakuumsku izolaciju tretirane kože, ova tehnika nema štetne posledice. Samim tim, tehnika kriolipolize je preporučena kao najefikasniji i najbezbedniji tretman za skidanje masnih naslaga, odobren i od strane FDA. Procedura je neinvazivna (ne koriste igle, anestezija, niti ubrizgavaju štetne materije u tkivo). Rezultat tretmana je značajan i trajan gubitak masnih naslaga u proseku izmedju 3cm – 8cm u obimu tretiranog dela tela. Rezultati su vidljivi u rasponu od jednog do tri meseca nakon tretmana. Kriolipoliza je tretman za eliminaciju lokalizovanih masnih naslaga, te se ne preporučuje gojaznim osobama.

STIMULACIJA RASTA KOSE

Opadanje kose i kod žena i muškaraca uglavnom nije samo estetski problem, već može biti stresno i uticati na gubitak samopouzdanja. Iako postoje različiti uzroci pojačanog opadanja kose, spoljašnji faktori i način života koji uključuje gotovo svakodnevni stres, deluju na kvalitet i lepotu kose. Osim smanjenog volumena, dolazi i do krhkosti, stanjivanja dlake i beživotnog izgleda kose. Dok laser vrši biostimulizaciju korena dlake, PRP tretman podstiče obnovu krvnih sudova u poglavini i kvalitet same kose zbog koncentrisanih faktora rasta koji se aplikuju u teme. Stimulacija rasta kose uz jedinstvenu kombinaciju laserskog tretmana i PRP terapije je najdelotvornije rešenje za sve koji se suočavaju sa ovim problemom. Nakon intervencije povećava se prokrvljenost kože glave, podstiču uspavani folikuli na rast a kosa postaje gušća, čvršća i sjajnija. Za postizanje zadovoljavajućih rezultata, neophodna su dva do tri tretmana, u vremenskom razmaku od par nedelja.

Zakoračite spremni u novu godinu!