fbpx

Povodom dana žena poklanjamo vam 30% popusta na sve Anti Aging tretmane. Zakažite besplatan konsultativni pregled i informišite se o procedurama podmlađivanja kože prilagođenim isključivo vašim potrebama.

LASERKI PILING

Veoma efikasna metoda podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea sa dugotrajnim efektom. Laserom se tretira površinski sloj kože, čime se otklanjaju pigmentacije, proširene pore, sitne bore, ožiljci ili fleke od akni. Istovremeno, laserska svetlost ima stimulišući efekat na stvaranje novog kolagena pa stara i umorna koža postaje čvršća, svežija i ujednačenog tena.

4D i 5D REJUVENACIJA

Revolicionarni laserski tretman kojim se pored poboljšanja tonusa lica, uspešno tretiraju i nazolabijalne bore kao i kapci i podočnjaci. Koristeći dve talasne dužine koje rade zajedno postiže se dejstvo na dubinskim, središnjim i površinskim strukturama kože, dok se istovremeno ciljano deluje na različite oblike kožnih nesavršenosti.

KARBONSKI PILING

Karbonski piling je laserski tretman u Americi poznat i pod imenom Holywood Peel. Najčešće ga dame obavljaju nekoliko sati pre odlaska na prijem ili crveni tepih jer daje instant efekat bez ikakvih posledica. Poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Nakon laserskog karbonskog pilinga vaša koža postaje nežna i glatka, svetla i sveža.  Upravo ova procedura je Anti Aging tretman izbora diva poput Jennifer Aniston i Kim Kardashian.

HIJALURONSKI FILERI

Tretman hijaluronskim filerima u samo nekoliko minuta nadoknađuje izgubljeni volumen i elastičnost kože, istovremeno stimulišući njenu regeneraciju. Hijaluronskim filerima se mogu popuniti bore, konturisati usne, korigovati jagodice ili istaći donja linija vilične kosti, ali i postići značajan lifting efekat, injektovanjem male količine hijalurona u određene tačke na licu.

BOTOX

Supstanca koju nazivamo botoks jeste botulinum tipa A. On privremeno blokira receptore nerava koji pokreću mišiće lica, tako sprečava njihovu kontrakciju i mimiku koja pravi bore. Tretman botoksom je najpopularniji neinvazivni metod podmlađivanja.

Tretman traje tek petnaestak minuta, uz nekoliko kratkih uboda. Nakon tri dana primetićete da grimase koje su stvarale bore više nećete moći da pravite. Dve nedelje nakon tretmana imaćete pun efekat – nestanak mimičnih bora. Dejstvo aplikacije botoksa traje četiri do šest meseci, nakon čega se mišić u potpunosti oporavlja.

PRP tretman

PRP (Platelet rich plasma) tretman ili popularnije – Vampirski tretman, je potpuno prirodna metoda za podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea kao i šaka. Ovim estetskim tretmanom pomoću sopstvene krvne plazme ostvaruju se dugotrajni rezultati u regeneraciji i revitalizaciji kože, uklanjaju bore i nepravilnosti. Sama procedura izvodi se pomoću pacijentove sopstvene krvi koja se centrifugira do potpunog odvajanja crvenih krvnih zrnca od seruma. Posebno namenjeni kitovi za ovaj tretman, sadrže gel sa aktivnom supstancom koja podstiče trombocite da otpuštaju faktore rasta a eritrocitima ne dozvoljava da se nadju u serumu. Nakon toga, kapi dobijenog seruma se aplikuju u kožu na tretiranoj površini tehnikom mezoterapije.

DERMAPEN

Tretman kože dermapenom spada u najdelotvornije metode potpunog podmlađivanja kože i neizostavan korak svih ozbiljnih procedura koje za cilj imaju vratiti mladalačku jedrinu lica. Osim klasičnog Anti Aging efekta i osvežavanja lica, tretman je primenljiv i na ožiljke. Zasniva se na kontrolisanoj destrukciji kože mikroiglicama, a kao posledicu ima stvaranje faktore rasta u organizmu, koji podstiču i ubrzavaju stvaranje kolagena i obnovu tkiva. Podstiče se razvoj novih kapilara, poboljšava prokrvljenost kože, omogućava bolji dotok kiseonika i hranljivih materija, čime se poboljšava celokupan kvalitet, a samim tim i izgled kože.

BIOREVITALIZACIJA

Biorevitalizacija – hidratacija koja dopire do svake ćelije u koži! Biorevitalizacija je procedura kojom se vitamini, minerali i aminokiseline ubrizgavaju direktno u srednji sloj kože, čime se dobija intenzivna hidratacija i regeneracija kože, a proces starenja značajno usporava. Biorevitalizacija za glavni cilj upravo ima nadoknadu vlage na mestima do kojih ne može dopreti ni jedna krema, i predstavlja jedno od omiljenih beauty oružja. Procedura licu vraća blistavost, popravlja tonus, daje izgled porculanskog tena i to bez uticaja na fizionomiju lica.

SYNERGI+ 4u1 tretman

Revolucionarni Synergi+ dermo-kozmetički tretman lica u 4 faze istovremeno tretira proširene pore i mitisere, pigmentacije, neujednačenost tena i deihidriranost kože, pružajući ujedno i sveobuhvatan anti aging efekat. Tretman uključuje dubinsko neinvazivno cišcenje, piling aktivnom ugljenom kiselinom, radiotalasni lifting i ultrazvučnu mezoterapiju i pogodan za sve tipove kože i idealan je izbor upravo za pripremu kože za predstojeće prolećne dane!

PRX-T33 HEMIJSKI PILING

Baš kao što su se u modu vratili trendovi iz 90-ih, poput farmerki visokog struka, mačkastih naočara i bob frizura, “comeback” trend zavladao je među beauty tretmanima. Novi procvat trenutno doživljavaju hemijski pilinzi kojima se uspešno mogu tretirati različita stanja kože. PRX T33 spada u novu generaciju hemijskog pilinga kojim se mogu tretirati ožiljci, melazma, strije a ujedno predstavlja i jedno od oružja u arsenalu procedura za podmlađivanje kože. Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu PRX-T33 stimuliše rast fibroblasta u koži i podstiče sintezu kolagena. Piling ne izaziva fotosenzibilnost čime omogućuje bezbednu primenu i u sunčanih prolećnih dana.

Vreme trajanja akcije od 01.03.-20.03.2020. godine