fbpx

U znak zahvalnosti za dve decenije poverenja, rođendanske poklone darujemo vama:

EPILACIJA PAZUHA NA POKLON

Sada je idealno vreme za vaš prvi tretman laserske epilacije! Zaboravite na brijače, bolnu depilaciju voskom i urastanje dlaka koje ona izaziva. Uz započetu seriju tretmana trajne epilacije potkolenica poklanjamo vam epilaciju pazuha gratis! Vrhunska usluga, siguran uspeh, najsavremeniji medicinski laseri, najduže iskustvo u radu i 4 lekara specijaliste dermatovenerologije su dovoljan razlog zašto smo u ovom polju i dalje PRVI I NAJBOLJI.  

VISIA 3D ANALIZA KOŽE LICA NA POKLON

Želite da znate u kakvom je stanju vaša koža, šta joj nedostaje i koja je odgovarajuća nega? Ovaj revolucionarni snimak kože lica pruža vam realne, individualne i neophodne informacije o stanju vaše kože. Pomoću RBX tehnologije omogućava uvid u vaskularna i pigmentna stanja, bakterijsku analizu kože podložne aknama, prezentujući ujedno i podatke o teksturi kože, proširenim porama i borama. Zaustavite prve znakove starenja uz neku od Anti Aging procedura iz naše ponude i poklanjamo vam VISIA pregled kože lica gratis!

1 INJEKCIONI LIPOLITIK NA POKLON

Oblikovanje tela i uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga danas je moguće postići različitim tretmanima koji ne zahtevaju vreme oporavka. Bilo da se odlučite za Laser Lipo tretman ili tretman Kriolipolize, poklanjamo vam 1 injekcioni lipolitik koji ubrzava razgradnju masnih ćeliija! Laser Lipo tretman je najsavremeniji neinvazivni, nehirurški metod za ciljano umanjenje lokalizovanih masnih naslaga a ujedno i zateže kožu! Efekti procedure su istovremeno trenutni i dugotrajni, dok se broj tretmana formira individualno prema specifičnim potrebama i ciljevima pacijenta.  Kriolipoliza podrazumeva stavljanje Z Lipo aplikatora na željenu regiju koja se izlaže temperaturama koje su oko  -8 stepeni celzijusa u toku jednog sata. Najčešće regije za tretiranje su stomak, bokovi, gluteusi, butinenadlaktice ili podbradak. Hladnoća selektivno uništava masne čelije koje se u nedeljama nakon tretmana postepeno eliminišu putem normalnih metaboličkih procesa u telu, bez opterećenja jetre.

Vreme trajanja akcije od 20.06.-01.09.2020. godine