Sredite se za plažu…ODMAH!

Već ste odabrali destinaciju za letovanje, u planu vam je kupovina kupaćeg kostima, ali nekako niste stigli da smršate, skinete celulit i zategnete mišiće. Uz samo nekoliko tretmana, bez znojenja i mučenja, možete izgledati tip-top.

Dakle, ukoliko vas je i ove godine lepo i sunčano vreme zateklo, budite bez brige. Vežbali ste, bili na dijeti, zaboravili kakvog je ukusa čokolada, i…? Celulit je i dalje tamo gde je bio, imate višak na stomaku, bedrima i butinama, niste spremni za lepršavu kratku haljinicu…a kamoli za bikini. Međutim u današnje vreme, bez gladovanja i znojenja, možete biti spremni za plažu, zadovoljni svojom kilažom, jedrinom i izgledom kože.

Spremite se za leto uz 40% popusta na Body Shaping tretmane:

KRIOLIPOLIZA

Najefikasnija neinvazivna metoda za oblikovanje tela. Rezultat tretmana je značajan i trajan gubitak masnih naslaga, u proseku između 3cm – 7cm u obimu tretiranog dela tela.

LASERSKA LIPOLIZA

Jedinstvena procedura koja se individualno planira kako bi se zadovoljile specifične potrebe i ciljevi pacijenta. Tretman istovremeno umanjuje masne naslage i zateže kožu.

INJEKCIONA LIPOLIZA

Tretman se izvodi injekcionim ubrizgavanjem preparata koji su bezbedni, klinički ispitani i registrovani za medicinsku upotrebu. Savršena alternativa invazivnim procedurama.

Z Wave anticelulit tretman

Snažni radijalni talasi koji dugotrajno sprečavaju slabljenje elastičnosti kože usled starenja, kao i efektivnu redukciju celulita. Potrebno je šest do deset sesija svakog drugog/trećeg dana.
Dovedite svoje telo do savršenstva!

Vreme trajanja akcije od 15. maja do 01. jula 2019. godine.