fbpx

FIRST MINUTE PONUDA TRETMANA ZA VRELO LETO

Ukoliko vas je i ove godine lepo i sunčano vreme zateklo nespremne, budite bez brige! Spremite se za plažu uz 40% popusta na odabrane tretmane u periodu od 01. do 30. juna 2021.godine.

KRIOLIPOLIZA

Najefikasniji i najbezbedniji tretman za umanjenje masnih naslaga, odobren i od strane FDA. Rešite se nekoliko centimetara u obimu tretirane regije i to samo jednim tretmanom! Mogu se tretirati sledeće regije: stomak, bokovi, gluteusi, butine, podbradak, nadlaktice i muške grudi. Rezultat tretmana je značajan i trajan gubitak masnih naslaga, u proseku između 3cm – 7cm u obimu tretiranog dela tela. Rezultati su vidljivi u rasponu od jednog do dva meseca nakon tretmana. Preporučuju se 3 tretmana u vremenskim razmacima od 3-5 nedelja. Ovaj tretman podrazumeva stavljanje jednog ili simultano dva aplikatora Z Lipo uređaja na željenu regiju koja se izlaže temperaturi do 8 stepeni ispod nule, u toku od jednog sata. Prilikom prislanjanja aplikatora na deo tela koji se tretira, dolazi do uvlačenja tkiva i masnoća u posebno oblikovan vakuumski aplikator. Na taj način se izoluje zahvaćeno masno tkivo od ostatka tela te se terapija usmerava na željeno područje. Hladnoća selektivno uništava masne ćelije, koje se u sledećim nedeljama nakon tretmana postepeno eliminišu putem normalnih metaboličkih procesa u telu, bez opterećenja jetre.

DERMAPEN

Tretman kože dermapenom spada u najdelotvornije metode potpunog podmlađivanja kože i neizostavan korak svih ozbiljnih procedura koje za cilj imaju vratiti mladalačku jedrinu lica. Praveći u koži mikro oštećenja koja stimulišu regeneraciju, tretman dermapenom omogućuje revitalizaciju i optimalnu hidrataciju vašeg lica. Pore postaju uže, ožiljci i bore plići, a koža vidljivo zategnutija. Uz pažljivo odabran mezoterapijski koktel u kombinaciji sa peptidnim serumom koji sadrži hijaluronsku kiselinu, dobitna je kombinacija za pripremu kože lica za vrele letnje dane. Zasniva se na kontrolisanoj destrukciji kože mikroiglicama, a kao posledicu ima stvaranje faktore rasta u organizmu, koji podstiču i ubrzavaju stvaranje kolagena i obnovu tkiva. Podstiče se razvoj novih kapilara, poboljšava prokrvljenost kože, omogućava bolji dotok kiseonika i hranljivih materija, čime se poboljšava celokupan kvalitet, a samim tim i izgled kože.