fbpx

VRELA LETNJA AKCIJA:

U periodu kada ste se vratili sa letovanja i odmora, preplanula koža bledi i umesto da zadrži blistavu bronzanu boju, postaje umorna, isušena i na njoj se vide tamne mrlje. Pojavljuju se nove bore, a postojeće su sve vidljivije. Koža izgleda umorno, peruta se, iritirana je, opuštenija, dolazi do pucanja kapilara…

Sve ove promene posledica su štetnih sunčevih zraka, koji oštećuju DNK kože, čime ćelije postaju disfunkcionalne, prestaju sa proizvodnjom kolagena i elastina, što je posebno problematično imajući u vidu da se oštećene ćelije teško obnavljaju. Stoga je koži posle izlaganja suncu neophodna dodatna nega kako bi se oporavila, a ten zablistao i u jesenjim danima.

Nakon izlaganja suncu koži je potrebna intenzivnija nega. Posvetite joj malo vremena i vratite izgubljenu svežinu i blistavost uz 30% popusta na odabrane tretmane lica u toku meseca avgusta!

JALUPRO BIOREVITALIZACIJA

Infuzija za kožu-biorevitalizacija je injekciona metoda koja predstavlja idealnu ravnotežu između klasičnog mezoterapijskog tretmana i onog hijaluronskim filerima. Za razliku od klasične mezoterapije, ovi kokteli sadrže mnogo veće koncentracije neukrštene hijaluronske kiseline, koja je osnova borbe protiv starenja. Biorevitazacija deluje na kvalitet kože, poboljšava njenu elastičnost, aktivira fibroblaste i podstiče stvaranje kolagena. Efekti ove procedure postojani su i do godinu dana nakon intervencije. Tretman je namenjen svima onima čija je koža počela da gubi sjaj i elastičnost, te deluje dehidrirano, što može biti posledica izlaganja sunčevim zracima, stresa, umora…

SYNERGI+ 4u1 TRETMAN

Revolucionarni Synergi+ dermo-kozmetički tretman lica u 4 faze istovremeno tretira: proširene pore i mitisere, pigmentacije, neujednačenost tena i dehidriranost kože, pružajući ujedno i sveobuhvatan anti aging efekat. Procedura uključuje dubinsko neinvazivno čišćenje, piling aktivnom ugljenom kiselinom, radiotalasni lifting i ultrazvučnu mezoterapiju. Tretman je pogodan za sve tipove kože i idealan je izbor upravo za letnji period.

PRX-T33 HEMIJSKI PILING

PRX T33 je najnovija bezbolna metoda za biorevitalizaciju lica. Ova formula sadrzi u sebi trihlorsirćetnu kiselinu i hidrogen peroksid. Ove supstance na neagresivni način podstiču fibroblaste, čime se ostvaruje hemijska neablativna stimulacija dermisa i revitalizacija bez igle. Tretman nije bolan, ne ostavlja tragove osim kratkotrajnog blagog crvenila. Piling ne izaziva fotosenzibilnost čime omogućuje bezbednu primenu i u toku leta. Indikacije su ožiljci od akni, dubinsko čišćenje pora, melazma, kao i biorevitalizacija lica, vrata i dekoltea.

DERMAPEN

Tretman kože dermapenom spada u najdelotvornije metode potpunog podmlađivanja kože i neizostavan korak svih ozbiljnih procedura koje za cilj imaju vratiti mladalačku jedrinu lica. Praveći u koži mikro oštećenja koja stimulišu regeneraciju, tretman dermapenom omogućuje revitalizaciju i optimalnu hidrataciju vašeg lica. Pore postaju uže, ožiljci i bore plići, a koža vidljivo zategnutija. Uz pažljivo odabran mezoterapijski koktel u kombinaciji sa peptidnim serumom koji sadrži hijaluronsku kiselinu, dobitna je kombinacija za oporavak kože lica nakon izlaganja suncu. Zasniva se na kontrolisanoj destrukciji kože mikroiglicama, a kao posledicu ima stvaranje faktore rasta u organizmu, koji podstiču i ubrzavaju stvaranje kolagena i obnovu tkiva. Podstiče se razvoj novih kapilara, poboljšava prokrvljenost kože, omogućava bolji dotok kiseonika i hranljivih materija, čime se poboljšava celokupan kvalitet, a samim tim i izgled kože. 

Vreme trajanja akcije od 01.08.-31.08.2019. godine.