fbpx

Nakon izlaganja suncu koži je potrebna intenzivnija nega. Posvetite joj malo vremena i vratite izgubljenu svežinu i blistavost uz neverovatnih 40% popusta na odabrane tretmane lica u sklopu jesenje akcije!

FANTASTIČNA PONUDA TRETMANA SNIŽENIH SA 150 NA 90

DERMAPEN + MEZOTERAPIJSKI KOKTEL + SERUM SA HA 

Tretman kože dermapenom spada u najdelotvornije metode potpunog podmlađivanja kože i neizostavan korak svih ozbiljnih procedura koje za cilj imaju vratiti mladalačku jedrinu lica. Praveći u koži mikro oštećenja koja stimulišu regeneraciju, tretman dermapenom omogućuje revitalizaciju i optimalnu hidrataciju vašeg lica. Pore postaju uže, ožiljci i bore plići, a koža vidljivo zategnutija. Uz pažljivo odabran mezoterapijski koktel u kombinaciji sa peptidnim serumom koji sadrži hijaluronsku kiselinu, dobitna je kombinacija za oporavak kože lica nakon izlaganja suncu. Zasniva se na kontrolisanoj destrukciji kože mikroiglicama, a kao posledicu ima stvaranje faktore rasta u organizmu, koji podstiču i ubrzavaju stvaranje kolagena i obnovu tkiva. Podstiče se razvoj novih kapilara, poboljšava prokrvljenost kože, omogućava bolji dotok kiseonika i hranljivih materija, čime se poboljšava celokupan kvalitet, a samim tim i izgled kože. 

JALUPRO BIOREVITALIZACIJA

Infuzija za kožu-biorevitalizacija je injekciona metoda koja predstavlja idealnu ravnotežu između klasičnog mezoterapijskog tretmana i onog hijaluronskim filerima. Za razliku od klasične mezoterapije, ovi kokteli sadrže mnogo veće koncentracije neukrštene hijaluronske kiseline, koja je osnova borbe protiv starenja. Biorevitazacija deluje na kvalitet kože, poboljšava njenu elastičnost, aktivira fibroblaste i podstiče stvaranje kolagena.

SYNERGI+ 4u1 TRETMAN

Revolucionarni Synergi+ dermo-kozmetički tretman lica u 4 faze istovremeno tretira: proširene pore i mitisere, pigmentacije , neujednačenost tena i dehidriranost kože, pružajući ujedno i sveobuhvatan anti aging efekat. Procedura uključuje dubinsko neinvazivno čišćenje, piling aktivnom ugljenom kiselinom, radiotalasni lifting i ultrazvučnu mezoterapiju. Tretman je pogodan za sve tipove kože i idealan je izbor upravo za pripremu kože za hladne zimske dane.

Vreme trajanja akcije od 07.09. do 20.10.2020.