fbpx

Povodom Dana žena poklanjamo vam 50% popusta na PRP tretman u periodu od 01.03. do 30.04.2021. godine.

PODMLAĐIVANJE LICA, VRATA I DEKOLTEA

PRP tretman je potpuno prirodna metoda za podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea kada želite vidljive rezultate – odmah! Ovim estetskim tretmanom pomoću sopstvene krvne plazme ostvaruju se dugotrajni rezultati u regeneraciji i revitalizaciji kože, uklanjaju bore i nepravilnosti. Sama procedura izvodi se pomoću pacijentove sopstvene krvi koja se centrifugira do potpunog odvajanja crvenih krvnih zrnca od seruma. Posebno namenjeni kitovi za ovaj tretman, sadrže gel sa aktivnom supstancom koja podstiče trombocite da otpuštaju faktore rasta a eritrocitima ne dozvoljava da se nadju u serumu. Nakon toga, kapi dobijenog seruma se aplikuju u kožu na tretiranoj površini tehnikom mezoterapije.

UMANJENJE OŽILJAKA I STRIJA

Tretman dermapenom je bezbedan i na koži ne ostavlja nikakve tragove osim prolaznog crvenila i blagog otoka neposredno nakon tretmana. Zasniva se na kontrolisanoj destrukciji kože mikroiglicama što dovodi do stvaranja novog kolagena. U sledećoj fazi organizam stvara faktore rasta, koji podstiču i ubrzavaju stvaranje kolagena i obnovu tkiva. Podstiče se razvoj novih kapilara, poboljšava prokrvljenost kože, omogućava bolji dotok kiseonika i hranljivih materija, čime se poboljšava celokupan kvalitet, a samim tim i izgled kože. U kombinaciji sa PRP tretmanom dobija se kumulativno dejstvo u umanjenju oštećenja na koži, bilo da je reč o ožiljcima ili strijama.

STIMULACIJA RASTA KOSE

Opadanje kose karakteriše skraćena faza rasta i produžena faza opadanja dlake. Vremenom novoizrasle dlake ne mogu nadoknaditi ubrzani gubitak pa kosa postaje sve slabija, vidno ređa i istanjena bez nekadašnjeg volumena. Dok je godinama jedina opcija bila klasična hirurška transplatacija kose, uz novitete u pomlađivanju kože, u svietu estetske medicine otkriveni su i noviteti za poboljšanje kvalitete kose. Stimulacija rasta kose uz jedinstvenu kombinaciju laserskog tretmana i PRP terapije je najdelotvornije rešenje za sve koji se suočavaju problemom opadanja kose. Nakon intervencije povećava se prokrvljenost kože glave, podstiču uspavani folikuli na rast a kosa postaje gušća, čvršća i sjajnija. Za postizanje zadovoljavajućih rezultata neophodna su dva do tri tretmana, u vremenskom razmaku od par nedelja.