fbpx

BACK TO THE CITY  PONUDA TRETMANA ZA KRAJ LETA

u periodu od 15.09. do 31.10.2021.godine 

PERFECT LIPS
150 za 1ml hijaluronskog filera

Korekcija usana hijaluronskim filerima je pravi izbor za sve dame koje žele lepe, oblikovane, hidrirane i senzualne usne. Uz povećanje volumena, moguće je podići uglove usana ili ispraviti postojeću asimetriju, naglasiti konture i ukloniti sitne bore oko usana. Suština samog tretmana je u nadoknadi hijaluronske kiseline koja procesom starenja polako nestaje iz kože. Pored visoke stručnosti i iskustva lekara dermatologa koji izvodi tretman, u istoj meri je bitan i kvalitet samog filera. 

FocuSlim
20% popusta i 5. tretman GRATIS

FocuSlim je prva neinvazivna procedura za oblikovanje tela, putem visokoenergetskih elektromagnentih pulseva, za simultano umanjenje masnih naslaga i izgradnju mišicne mase. Pouzdano deluje i popravlja tonus abdominalnih mišića, mišića butina i glutealne regije.Kliničke studije pokazuju prosečno smanjenje masnih naslaga za 19% i povećanje mišićne mase za 16% nakon serije od 5 tretmana. Intervencija traje 30 minuta, ne zahteva posebnu pripremu i odmah se vraćate svojim svakodnevnim obavezama. Maksimalni vidljivi rezultati se postižu za 4 do 6 nedelja nakon završene serije tretmana, uz održivi efekat do godinu dana.

DERMAPEN + JALUPRO BIOREVITALIZACIJA
135/tretmanu

U periodu kada ste se vratili sa letovanja i odmora, preplanula koža bledi i umesto da zadrži blistavu bronzanu boju, postaje dehidrirana i deluje umorno. Posvetite joj malo vremena i vratite joj izgubljenu svežinu i blistavost uz ovaj 2u1 tretman koji je idealan za jesenje dane.  Biorevitalizacija, za glavni cilj upravo ima ono najvaznije: nadoknadu vlage na mestima do kojih ne može dopreti ni jedna krema. U kombinaciji sa dermapenom, intervencija omogućuje potpunu revitalizaciju i optimalnu hidrataciju vašeg lica. Pore postaju uže, ožiljci i bore plići, a koža vidljivo zategnutija.