FocuSlim neinvazivna procedura

FocuSlim FocuSlim je prva neinvazivna procedura za oblikovanje velikih grupa skeletnih mišića uz pomoć elektromagnetnih pulseva. Do sada je ove mišiće bilo nemoguće tretirati elektromagnetnim impulsima, jer nije postojao aparat koji će pouzdano i dovoljno jako delovati na poboljšanje tonusa abdominalnih mišića, kao i onih na glutealnoj regiji i butinama.

Sada se uz pomoć jakih magnetnih polja od FocuSlim aplikatora, koji stimulišu kontrakciju mišića (više od 25.000 puta tokom jednog tretmana), postižu odlični rezultati u koje su se već uverili naši brojni pacijenti.

Za sve one koji i pored vežbanja i dijeta, još uvek ne uspevaju da imaju figuru iz snova, FocuSlim je idealno rešenje. Ovaj intenzivni „trening za mišiće“ deluje na njih tako da se uvecava njihova masa (hipertrofija) na određenoj regiji tela.

Ovaj tretman dodatno ističe i poboljšava već postignute rezultate, a u kombinaciji sa drugim tretmanima (tretman kriolipolizom) u našem Derma Laser centru omogućava pacijentu da ima figuru iz snova i idealno oblikovane mišiće. Uz pomoć elektromagnetnih talasa, koji prodiru duboko kroz ćelije i tkiva, deluje se ciljano i precizno tako da su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

Kako izgleda jedan FocuSlim tretman?

Kada dolazite na FocuSlim tretman, treba da znate da ovaj savremeni elektromagnetni stimulator, u našem Laser Derma Centru centru koriste posebno obučeni i sertifikovani stručnjaci.

Zato je pre tretmana poželjno zakazati konsultativni pregled sa našim lekarima, na kome će oni pogledati zonu velikih skeletnih misica koju želite da podvrgnete ovom.

S obzirom na činjenicu da je broj tretmana individualan i zavisi od vaseg trenutnog stanja, važno je da na početku obavite ovakav pregled i odmah dobijete plan kreiran po vašim potrebama.

Kao što smo na početku pomenuli – ovo je neinvazivna procedura, koja se obavlja brzo i jednostavno. Uređaj kojim se obavlja tretman ima unapred definisane programe, ali se takođe može kreirati i individualni program prilagođen pacijentu, uz unošenje personalizovanih parametara.

Tretman FocuSlim se obavlja u ležećem položaju i vrlo je prijatan za pacijenta. Na zadato područje koje se tretira se precizno pozicioniraju aplikatori.

Uređaj ima dva aplikatora iste veličine, koji se u zavisnosti od toga koja se regija tretira mogu koristiti ili istovremeno ili zasebno.

Nakon što se odabere individualni program za svakog pacijenta – pocinje stimulacija mišića. Tokom ovog tretmana, ultra brzim kontrakcijama mišića se ciljano podstiče jacanje i razvoj volumena mišićnih vlakana i njihov brži rast.

Trajanje tretmana je uvek 30 minuta, tako da se pacijent može vratiti uobičajenim aktivnostima već nakon ovog kratkog vremenskog perioda. Kako je u pitanju tretman koji podstiče brzu kontrakciju mišića i nije invazivan, period oporavka ne postoji, baš kao ni posebne procedure kako pacijent treba da se ponaša nakon njega.

Rezultati i učestalost ponavljanja FocuSlim tretmana

Po pravilu, potrebno je od 4 do 6 tretmana kako bi se došlo do prvih zadovoljavajućihrezultata. Tretmani se izvode u intervalima od 2 do 6 dana razmaka između njih. Naravno, broj tretmana zavisi od toga kakav je trenutni tonus mišića pacijenta i kakve rezultate želi pa dobije na kraju. Najbolji rezultati se ipak postižu kada se kombinuje FocuSlim sa još nekim body-shape tretmanom.

Kliničke studije pokazuju odlične rezultate nakon prve sesije od pet tretmana, pa se tako mišićna masa povećava u proseku za 16%, dok se masne naslage smanjuju za čak 19%. Krajnji rezultati tretmana su vidljivi nakon 4 do 6 nedelja, i mogu imati efekat trajanja čak do godinu dana.

Kako bi se mišići odmorili i regenerisali nakon ciklusa ovih tretmana, važno je ne raditi ih previše često. Zato je preporučen broj ponavljanja najviše 2 ciklusa (koji se sastoje od 4 do 6 tretmana) u toku jedne godine.

Kome je FocuSlim tretman namenjen?

Ovaj tretman je namenjen svima koji žele da na lak i jednostavan način oblikuju svoju figuru. Prednost FocuSlim tretmana je upravo u tome što ga praktično mogu koristiti svi i ne postoje veća ograničenja za njegovu primenu. Ukoliko i vi želite da smanjite masne naslage na velikim zonama, poput butina, gluteusa i stomaka, a istovremeno podstaknete razvoj mišićnih vlakana, onda je ovaj tretman namenjen i vama.

Idealan kandidat je neko ko ima manje od 5 cm viška masnih naslaga na abdomenu, kako bi se
postigli optimalni rezultati kojima će pacijent biti zadovoljan.

Ipak, elektromagnetna stimulacija trbušnih i mišića gluteusa ne preporučuje se osobama koje imaju:

• vaskularne probleme u blizini tretiranog područja,
• otvorene rane blizu ili na zoni koja se tretira,
• lokalne infekcije na istom području,
• tumori,
• ugrađenje elektronske medicinske uređaje poput pejsmejkera,
• tretman se ne radi ni kada je pacijentkinja u drugom stanju ili doji.

Ukoliko se dvoumite i mislite da vi možda niste kandidat za ovaj tretman, obavezno zakažite konsultacije sa našim lekarima i oni će vam precizno navesti sve slučajeve u kojima nije preporučljivo raditi ove tretmane.

Koji su najveći benefiti FocuSlim tretmana?

Benefita je puno i oni su vrlo brzo vidljivi, ali svakako treba staviti fokus na one najvažnije kako bi naši budući pacijenti odmah znali zbog čega je ovaj tretman jedan od najčešće zakazivanih u našem Laser Derma centru.

Osnovna prednost FocuSlima je ta da je ovo bezbolan tretman i da nema oporavka nakon njega. Zatim, tu je i njegova sigurnost, jer ga rade visokostručni dermatolozi. Pored toga treba istaći i praktičan aspekt, a to je kratko trajanje tretmana i dobijanje odličnih rezultata u optimalnom vremenskom periodu.

U kombinaciji sa drugim tretmanima u Epilion Laser Derma centru, FocuSlim, odlično ističe postignute rezultate na vašoj figuri. Smanjenje masnih naslaga i podsticanje bržeg rasta mišića, dva su osnovna razloga zašto se treba odlučiti za ovaj tretman.

Zakažite FocuSlim tretman u Epilionu.

Sigurni smo da ste uvideli sve prednosti FocuSlim tretmana i da ćete uskoro poželeti i sami da ga isprobate. Ako ste već bili na nekom od naših tretmana, verovatno su vam naši dermatolozi i drugo stručno osoblje već preporučili ovaj tretman. A ukoliko prvi put dolazite u Epilion – onda se radujemo da vas vidimo i ugostimo u prijatnom ambijentu našeg Laser Derma centra u Ušće shopping centru, na adresi Mihajla Pupina 4.

Prvi & Najbolji!