Želite da uklonite fine linije i duboke bore s lica, a ne želite operaciju?

Hijaluronski fileri se sastoje od čiste kristalne hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina je bezbedna i prirodna supstanca. Ona se prirodno nalazi u ljudskom organizmu, a 50% njene ukupne količine se nalazi u koži. To je supstanca u obliku gela koja ima ulogu potpore kolagenim vlaknima i ostalim činiocima kože. Hijaluronska kiselina se vremenom, tokom prirodnog procesa starenja, resorbuje. Suština tretmana filerima je da nadoknadimo količinu hijaluronske kiseline koja se tokom vremena resorbovala. Fileri su, zapravo, hijaluronska kiselina u obliku gela koja se ubrizgava u kožu. Na taj način, tamo gde je potrebno, nadoknađujemo svoje sopstvene materije koje smo izgubili tokom godina.

Hijaluronski fileri su pravi izbor tretmana za muškarce i žene koji žele da odole starenju. Filerima se postiže potpuno prirodan osećaj i mladolik izgled lica, te je to razlog za njihovu izuzetnu popularnost širom sveta. Fileri su, takođe, bezbedno nehiruško lečenje koje ublažava ožiljke na koži dopunjavajući oštećenu kolagenu strukturu ispod kože. Hijaluronski fileri se primenjuju na različite tipove kože. Izbor tretmana za uklanjanje bora će biti procenjen tokom konsultacije sa lekarom.

Hijaluronski fileri mogu popuniti nazo-labijalne bore, poboljšati marionete, povećati jagodice, popuniti obraze, korigovati nos, podići vrh nosa, popuniti bore na čelu i između obrva, popuniti bore na vratu, popuniti bore na dekolteu, između grudi, popuniti borice oko očiju, tzv. „crow feet“ (svračje noge), regenerisati šake, uvećavati usne, istaći ivice usana, popuniti borice iznad gornje usne, popuniti borice ispod donje usne, podmladiti ušne resice, zategnuti viličnu liniju, zategnuti podvaljak, popuniti ožiljke od akni, zategnuti kožu brade, podići obrve i zategnuti regiju slepoočnice.