Vaša koža više nije onakva kao što je bila nekada? Na njoj su vidljivi znaci starenja i oštećenja, a potrošili ste uzaludno sume novca na anti-age kreme i preparate. Ukoliko se pronalazite u ovim redovima, lasersko 4D i 5D podmlađivanje lica je prava usluga za Vas.

Lasersko podmlađivanje je dobilo čak 4 dimenzije zahvaljujući proširenim mogućnostima Nd:YAG i Er:YAG lasera, koristeći dve talasne dužine koje rade zajedno! Koristeći 4 raličita modaliteta: SMOOTH®, FRAC3®, PIANO® i SupErficial™ postiže se dejstvo na dubinskim, središnjim i površinskim strukturama kože, dok se istovremeno ciljano deluje na različite oblike kožnih nesavršenosti. Godine se neće videti na Vašem licu. Fotoninim 4D laserskim tretmanom omogućuje se kontrakcija kolagenih vlakana u svim slojevima kože, čime se postiže zatezanje i voluminizacija (umanjenje bora i finih linija) bez igle. Kombinujući ova 4 jedinstvena modaliteta, postiže se četvorodimenzionalni anti-age efekat, sa izuzetno kratkim vremenom oporavka i dugotrajnim rezultatima.

Ukoliko se jednom ovakvom tretmanu doda i intraokularni tj. prelaz kojim se tretirariju fine linije oko oka, tamni kolutovi i podočnjaci, postiže se sveobuhvatni 5D anti-age tretman, kojim se, uz podmlađivanje, licu vraća odmoran i zdrav izgled.