Prednosti hijaluronskih filera su brojne pa se oni mogu koristiti za čitav niz problema kože i znakova starenja, ali i za ulepšavanje pojedinih delova i crta lica. U nastavku vam predstavljamo top 6 procedura koje uz kvalitetne i proverene materijale koji se koriste za intervenciju, kao i stručnog i iskusnog lekara koji iste injektuje, daju instant efekat.

Hijaluronski fileri koriste se kao anti aging metoda i izvrsni su za uklanjanje plitkih i dubokih bora. Popunjavanjem finih bora, licu se vraća zaglađeniji izgled, dok za bore poput nazolabijalnih ili marioneta – hijaluronski filer se savršeno prilagođava koži i ostvaruje prirodan rezultat.

Volumen i tekstura kože sa godinama se menjaju, čime dolazi do gubitka potkožnog masnog tkiva. Hijaluronski fileri koriste se i u ovom slučaju – njima se mogu popuniti obrazi i konturisati jagodice čime se licu vraća podmlađeni izgled.

Pune i senzualne usne nikada nije bilo lakše postići! U svega nekoliko minuta, hijaluronskim filerom moguće je dodati volumen gornjoj i donjoj usni ili samo naglasiti njihove konture, a rezultat su pune i privlačne usne koje izgledaju potpuno prirodno.

Rezultati primene hijaluronskih filera vidljivi su odmah, pa se neposredno nakon intervencije možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima, i to pomlađeni, osveženi i zadovoljniji.

Sve donedavno hirurški lifting lica bio je jedino rešenje. Aplikovanjem hijaluronskih filera u određene tačke u licu (MD kodove) naziva se Lifting u 8 tačaka. Tretmanom se poboljšava tonus lica i postiže izvrstan lifting efekat, uz očuvanje prirodne mimike lica.

Izražena linija donje vilične kosti (Jow line) izgleda privlačno i licu daje savršen sklad, a za ovaj tretman neretko se odlučuju i muškarci. Zbog specifične gustine filera koji se primenjuje, efekti tretmana ce trajati čak do 2 godine.

Posebnom vrstom hijaluronskih filera može se poboljšati kvalitet kože i vratiti njena mladalačka tekstura, bez dodavanja volumena! Bilo da se radi o dehidriranoj, fotooštećenoj koži ili sitnim nepravilnostima, sa hijaluronskim filerima vraća se zdrav izgled kože i postiže dubinska hidratacija metodom biorevitalizacije.

 

Anti AgeBiorevitalizacijaHijaluronski fileriJow lineJuvedermKonturisanje jagodicaLifting u 8 tačakaPodmlađivanjePovećanje usana