Kriolipoliza je najefikasnija metoda za skidanje masnih naslaga, celulita i oblikovanje tela. Mogu se tretirati struk, predeo iznad bokova, regije stomaka, zadnjice, butina, nadlaktica i muških grudi.

Rezultat tretmana kriolipolizom je značajan i trajan gubitak masnih naslaga u proseku izmedju 3cm –8cm, u obimu tretiranog dela tela.

Rezultati su vidljivi u rasponu izmedju 1-3 meseca nakon tretmana. Potrebno je 3-4 tretmana godišnje, kako bi masne naslage nestale.

Prilikom tretmana masno tkivo se izlaže niskim temperaturama koje idu do 8 stepeni ispod nule. S obzirom na vakuumsku izolaciju tretirane kože, ova tehnika nema štetne posledice. Samim tim, tehnika kriolipolize je preporučena kao najefikasniji i najbezbedniji tretman za skidanje masnih naslaga, odobren i od strane FDA. Procedura je neinvazivna (ne koriste igle, anestezija, niti ubrizgavaju štetne materije u tkivo).

Ova metoda skidanja masnih naslaga je namenjena svim starosnim grupama, s izuzetkom težih bolesnika koji pate od metaboličkih poremećaja, tromboze, srčanih problema i sl. Isto tako ovaj tretman se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Kriolipoliza je tretman za eliminaciju lokalizovanih masnih naslaga, te se ne preporučuje gojaznim osobama.

  • Kriolipoliza
  • Oblikovanje tela
  • Skidanje masnih naslaga
  • Neinvazivna metoda
  • Efikasno i bezbedno

Efikasno i bezbednoKriolipolizaNeinvazivna metodaOblikovanje telaSkidanje masnih naslaga